direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

Plezier op en in het water met je gezin

Veel kinderen zitten tijdens de vakantie het liefst de hele dag bij en in het water. Maar als je echte waterratten hebt, of dit zelf bent, is alleen het zwembad bij het hotel niet genoeg. Zij willen kunnen snorkelen, kajakken, waterfietsen, (kite)surfen, zeilen en/of duiken. Het liefst zitten ze op een boot of in een hotel waar ze vanuit hun kamer zo het strand op stappen. Hieronder vind je de beste reizen en plekjes waar je je uren- en dagenlang kunt vermaken op en in het water.

duiken strand kinderen
Duiken en strand in Noord-Bali - Bouwsteen

Het strand, een bezoek aan het Bali Barat National Park of duiken en snorkelen; in Pemuteran kun je genieten van een paar ontspannen dagen.
Meer informatie >>

rondreis bali basis met kinderen
Rondreis Seychellen - Avontuur in het water
Reis naar vier verschillende eilanden voor echte waterratten

Zeeschildpadden, tropische vissen en kleurrijk koraal: ook onder water is er veel te zien met kinderen op de Seychellen.
Meer informatie >>

nzabeltasmanwatertaxi
Met de watertaxi

Het Abel Tasman National Park in Nieuw-Zeeland is een kustgebied waar je mooie wandelingen kunt maken. Je laat je door de watertaxi in de ene baai afzetten en in een volgende ophalen. Natuurlijk is er ook tijd om te genieten van de mooie stranden.

rondreis caribbean met kinderen
Rondreis - Strand, Natuur en Specerijen
Tobago & Grenada

Tobago en Grenada zijn twee heel verschillende eilanden met ieder zijn eigen charme en dat kun je tijdens deze reis ervaren. Meer informatie >>

seyzeilenkinderen
Zeilen in het paradijs - Bouwsteen
Mahé - Seychellen

Op een catamaran vaar je van eiland naar eiland en heb je onderweg alle mogelijkheden om aan land te gaan, te genieten van mooie stranden, te zwemmen, te snorkelen, etc. Meer informatie >>

jordanieduiken
Koraaltuinen voor de deur

Bijkomen van alle ervaringen kun je door een rondreis te combineren met een paar ontspannen dagen aan het strand. Bij de privé stranden van de hotels mag dit net als bij ons in bikini. Je kunt ook gaan duiken of snorkelen bij één van de indrukwekkende riffen waar de Rode Zee om bekend straat.

Zeilen met kinderen
Zeilen in de Grenadines - Bouwsteen
Ook zonder zeilervaring mogelijk

De leukste manier om de Grenadines te verkennen is per zeiljacht. Overdag vaar je van het ene naar het andere eiland, waarbij je onderweg voldoende tijd hebt om te zwemmen, snorkelen of zelfs te duiken op de mooiste plekken in de Caribbean. Meer informatie >>

balirafting
Het Wilde Oosten

Spannend en een bijzondere manier om van het mooie landschap op Bali te genieten is tijdens een wildwatertocht. De stroomversnellingen zijn maximaal in de categorie II en III en hierdoor ook goed te doen voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar.

duiken kinderen
Naar zo'n school wil iedereen wel

De Caribbean bieden uitgebreide mogelijkheden om te duiken en snorkelen, voor welk eiland je ook kiest. Als je nog niet kunt duiken is dit een mooie plek om een brevet te halen (kinderen vanaf ca. 10 jaar). Vanaf veel stranden kun je zo het water in lopen om te snorkelen.

 
verre reizen kinderen
familie reizen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
inspiratie ideeën tips suggesties reizen met kinderen

Inspiratie voor reizen

vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen
reisverslag kinderen reisverslag ouders