direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

 

Ons reisaanbod op
de Seychellen

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere gezinnen van
de Seychellen vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>

Zeilen in het paradijs

Een bijzondere manier om een typische eilandbestemming te verkennen is vanaf een boot. Op een catamaran vaar je van eiland naar eiland en heb je onderweg alle mogelijkheden om aan land te gaan, te genieten van mooie stranden, te zwemmen, te snorkelen, etc. De meeste cruises blijven bij de ‘inner islands’, om de buitenste eilanden te bezoeken ben je namelijk minimaal 2 weken onderweg.
 

Beste reistijd

De beste periode voor een zeilcruise in de Seychellen is in de maanden april, mei en november, als het zeewater over het algemeen vlak is en de omstandigheden voor duiken en snorkelen optimaal zijn. Van juni t/m oktober kan de zee wilder zijn, echter niet zodanig dat er niet uitgevaren wordt. In deze periode, tijdens de zomervakantie, zijn speciale kortingen voor kinderen die in een eigen cabin verblijven van toepassing.
 

Crew/faciliteiten

De crew aan boord spreekt Creools, Engels en Frans. Op iedere cruise is een schipper, kok en scheepsjongen aanwezig. Aan boord is een TV met DVD-speler en een radio/CD speler aanwezig en verder een kajak (optioneel), surfbord en snorkelmaterialen (niet voor kleine kinderen). De cabins zijn voor maximaal twee personen en beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet.
 

Reisschema

Het reisschema is afhankelijk van de cruise. Een uitgebreide route ontvang je bij de offerte. Deze is altijd onder voorbehoud omdat de schipper het recht heeft van de vaste route af te wijken als dit bijvoorbeeld noodzakelijk is i.v.m. weersomstandigheden.

Er zijn twee soorten cruises die we kunnen organiseren:

Privé jacht met kapitein en kok

Verblijf op je eigen catamaran en stel in overleg met de schipper je eigen route samen in de omgeving van de eilanden Mahé, La Digue en Praslin. De route begint en eindigt in principe op het eiland Praslin. Tegen een toeslag is het mogelijk om de reis op een ander eiland te starten en/of te eindigen. De minimum duur van de cruise is 3 dagen. Veiligheidsnetten kunnen worden bijgeboekt, maar door de beperkte buitenruimte adviseren wij niet om deze cruise te maken met hele kleine kinderen. Prijs vanaf €835 per persoon bij 3 nachten o.b.v. volpension (exclusief drankjes, excursies en havengelden).

Privé cabin op vaste cruise

Op een vaste cruise verblijf je aan boord met andere gasten (totaal maximaal 8 cabins bij standaard cruise/ 4 cabins bij deluxe cruise). Je krijgt beschikking over een privé cabin voor twee personen met je eigen badkamer. De cruise volgt een vast schema van 4 dagen/3 nachten van Mahé naar Praslin of van 8 dagen/7 nachten van Mahé naar Mahé. Je overnacht met uitzicht op de mooiste stranden van verschillende eilanden. Veiligheidsnetten zijn niet aanwezig, dus deze cruise wordt alleen aangeraden voor gezinnen met iets oudere kinderen. Prijs vanaf €820 per persoon bij 8 dagen/7 nachten (familiespecial in juni en juli) o.b.v. volpension (exclusief drankjes, excursies en havengelden).


bali lembongan stranden kinderen

familie reizen
verre reizen kinderen
bali vakantie kinderen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
type gezinsreis
reizen met kinderen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders