direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

De mooiste plekjes van Moeder Natuur

Mooie rijstterrassen, vulkanen, watervallen, geisers: op veel bestemmingen vind je bijzondere plekken in de natuur of indrukwekkende natuurverschijnselen. Om te wandelen, langs te rijden, doorheen te fietsen of misschien overnacht je wel een hotel met een geweldig uitzicht. Houd je van een mooie, indrukwekkende natuur dan kun je hier inspiratie opdoen over reizen die je kunt maken en plaatsen die je kunt bezoeken om met je kinderen te genieten van mooie plekken.

rondreis camper met kinderen
Rondreis - Camperrondreis
Vulkanen, gletsjers en dolfijnen

Doordat je altijd je eigen “huis” bij je hebt, voelt dit voor de kinderen heel vertrouwd, zelfs als je iedere nacht op een andere plek zou overnachten....
Meer informatie >>

jordanie dode zee
Kijk jongens, zonder handen

Het is een unieke ervaring om op het zoute water van de Dode Zee te blijven drijven. Een boek lezen gaat je in het water gemakkelijker af dan zwemmen. Daarnaast is dit gebied indrukwekkend en met 400 meter beneden de zeespiegel het laagst gelegen punt op aarde.

namibsossusvlei
De hoogste zandduinen ter wereld

In een van de oudste woestijnen van de wereld, de Namib, kun je bij Sossusvlei de hoogste zandduinen van de wereld beklimmen. De prachtige roodbruine duinen die afsteken tegen de blauwe lucht zijn adembenemend mooi. De beklimming is zwaar en de afdaling dikke pret, vooral voor de kids.

seycocodemer
Vrouwenbillen aan de boom

De grootste boomvruchten ter wereld komen alleen voor op de Seychellen. De Coco de Mer is een palmboom die een soort dubbele kokosnoot draagt die qua uiterlijk veel weg heeft van vrouwenbillen. Je vindt deze op het eiland Praslin in het mooie natuurreservaat Vallée de Mai.

rondreis caribbean met kinderen
Rondreis - Strand, Natuur en Specerijen
Tobago & Grenada

Tobago en Grenada zijn twee heel verschillende eilanden met ieder hun eigen natuurlijke charme en dat kun je tijdens deze reis ervaren. Meer informatie >>

nzgeiser
Het borrelt en het pruttelt

Het gebied bij Rotorua is vooral bekend om zijn geothermische activiteit: kokende modderpoelen, warmwaterbronnen en spuitende geisers. Je kunt overal zwavel ruiken en uit de bodem komt stoom omhoog, wat het gebied zeer mysterieus maakt.

safari afrika reizen kinderen
Het Zuiden van Namibië - Bouwsteen

Het zuidelijk deel van Namibië heeft een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals Fish River Canyon. Je kunt je basisreis verlengen met een aantal dagen zodat je ook dit deel van het land kunt bezoeken. Meer informatie >>

balirijstterrassen
Even lekker een (rijst)terrasje pakken

Op Bali heb je prachtige rijstvelden en -terrassen waar je wandelingen kunt maken. Veel hotels in bijvoorbeeld Ubud bieden de mogelijkheid voor een wandeling met een gids in de vroege ochtend of late middag. Ook tijdens transfers heb je regelmatig een prachtig uitzicht over rijstvelden.

marberberdorp
Berberdorpjes in de Hoge Atlas

Tegen de hellingen van de bruinrode bergen zijn de traditionele huizen in de Berberdorpjes in ‘schutkleur’ gebouwd. Met uitzicht over bijvoorbeeld een prachtige vallei of groene oase. Rijden en wandelen door de bergen wordt hierdoor een klein feestje waarbij je een indruk krijgt van weer een ander deel van Marokko.

rondreis bali compleet met kinderen
Rondreis Jordanië - Van de Dode naar de Rode Zee
Rondreis in het voor- en najaar

Deze rondreis in het voor- en najaar is zo samengesteld dat 'ie ook geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen...
Meer informatie >>

nzdoubtfulsound
Spiegeltje, spiegeltje

Een dagtocht naar Doubtful Sound is voor het hele gezin een bijzondere ervaring. De reis begint per boot over Lake Manapouri, dan per bus door het regenwoud over een bergpas en langs verschillende watervallen, waarna je een cruise door het prachtige fjord maakt waarbij je bovendien kans hebt dolfijnen en pinguïns te zien.

rondreizen kinderen safari afrika
Rondreis - Bijzonder Namibië
Een betaalbare rondreis naar de mooiste plekjes van het land

Deze basisrondreis naar Namibië brengt je naar de belangrijkste bezienswaardigheden van het land...
Meer informatie >>

carib waterval
Afkoelen onder een metershoge douche

Op alle eilanden heb je verschillende watervallen verscholen in de “jungle”. Je kunt deze bereiken door eenvoudige of langere wandelingen. Bij de watervallen kun je afkoelen door in het verfrissende water te gaan zwemmen. Bandjes mee voor kleine kinderen, want het water is wel diep.

Rummana
Overnachten in een reservaat

Mooie wandelingen in een rustige omgeving kun je maken in het Dana Natuurreservaat. Je overnacht naar keuze in een tentenkamp, een woestijnlodge of een guesthouse in het dorpje Dana. Alle inkomsten komen ten goede aan de lokale inwoners dus je kunt hier verantwoord genieten van een mooie zonsondergang.

rondreis gezin marokko
Rondreis Marokko - 1001 Sterren Zomeravontuur
Complete rondreis speciaal afgestemd op de warme zomermaanden

In de zomermaanden kan het in het zuiden van Marokko erg warm worden. Daarom hebben we een reis samengesteld die hier rekening mee houdt.
Meer informatie >>

safari afrika rondreis kinderen
Watervallen, kroko's en kuddes olifanten - Bouwsteen

Als je tijdens je reis naar Namibië meer wilt zien van Zuidelijke Afrika bieden we de mogelijkheid ook Chobe National Park (Botswana) en de Victoria Falls (Zambia/Zimbabwe) te bezoeken. Meer informatie >>

verre reizen kinderen
familie reizen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
inspiratie ideeën tips suggesties reizen met kinderen

Inspiratie voor reizen

vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen
reisverslag kinderen reisverslag ouders