Direct naar onze bestemmingen
familie reizen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen

Volg onze laatste tips via Facebook en Twitter

FacebookTwitter


 

baby peuter kleuter kind tiener

Gezocht: ervaren reismama (m/v)

Wie zoeken we?

Met ons groeiende reisaanbod willen we onze klanten ook in de toekomst dezelfde persoonlijke aandacht en service kunnen blijven bieden. Op korte termijn zijn we daarom op zoek naar een Product Manager; een echte reismama (m/v) die verantwoordelijk is voor twee of meer van onze bestemmingen.

Iets meer over ons

Expeditie Kroost & Co is een kleinschalige reisorganisatie, gespecialiseerd in individuele reizen voor gezinnen met jonge kinderen naar bijzondere verre bestemmingen. Vanuit ons gezellige kantoor in de binnenstad van IJsselstein organiseren we de mooiste reizen voor gezinnen naar o.a. Bali, het Caraïbisch Gebied (Tobago, Grenada & The Grenadines), Jordanië, Marokko, Namibië, Nieuw-Zeeland, de Seychellen, Vietnam en Zuid-Afrika. We verwachten daarnaast aan het einde van dit jaar nog enkele nieuwe bestemmingen te introduceren.

We bieden onze reizen online aan via www.expeditiekroostenco.nl. En hoewel we onze klanten zodoende meestal niet persoonlijk ontmoeten, hebben we juist wel per email en telefoon een heel persoonlijk contact met alle reislustige gezinnen die met ons op reis willen.

Bij Expeditie Kroost & Co vinden we het heel belangrijk dat gezinnen goed voorbereid op reis gaan en dat ze uitgebreid advies krijgen over de reis die ze willen gaan maken. Daarbij is het essentieel dat we vanuit onze eigen ervaring kunnen meepraten. We kennen de bestemmingen die we verkopen persoonlijk, weten net dat beetje extra over de leuke hotels en kindvriendelijke uitstapjes ter plaatse en hebben zelf ook ervaren hoe het is om er te reizen met (kleine) kinderen.

Wat doet een Product Manager bij ons?

Als productmanager ben je een servicegerichte duizendpoot die heel nauwkeurig werkt. Je hebt contact met klanten, werkt reisvoorstellen uit, zorgt ervoor dat deze na akkoord correct worden geboekt en uitgevoerd en dat klanten op tijd hun reisbescheiden krijgen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van je eigen bestemmingen. Je bepaalt het reisaanbod, stelt basisrondreizen en bouwstenen samen en zorgt ervoor dat de informatie op de website en in de brochures up-to-date is. Je bent altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere plekjes en de leukste dingen die je met kinderen kunt doen. Je onderhoudt hiervoor o.a. contacten met luchtvaartmaatschappijen, accommodaties en onze lokale vertegenwoordigers.

Ben jij de ‘ideale reismama’?

Expeditie Kroost & Co wil de beste aanbieder zijn en blijven voor gezinnen die een verre reis willen maken. We zijn daarom ook veeleisend en zoeken een ‘pietje precies’ die een passie heeft voor onze bestemmingen en die het leuk vindt andere gezinnen te helpen bij het samenstellen van hun droomreis. Omdat we een kleine organisatie zijn, zoeken we een echte allrounder die zijn of haar klanten van de eerste aanvraag tot na terugkeer van de reis kan begeleiden. Ervaring in de reisbranche (bij voorkeur bij een direct seller en/of als reisbegeleider) is een pré en overweg kunnen met Word en Excel een must.

Uiteraard zie je er niet tegenop op met je kinderen in het vliegtuig te stappen en mooie reizen te maken en kun je anderen ervan overtuigen dat verre reizen maken met kinderen vooral heel leuk en bijzonder is. Reiservaring op minimaal twee van onze bestemmingen is essentieel. Gezien de samenstelling van ons team heeft kennis van bestemmingen in Zuidelijk Afrika op dit moment niet de hoogste voorkeur. We hebben daarnaast een voorkeur voor mensen die op maximaal 30 minuten reistijd van IJsselstein (Utrecht) wonen.

Kortom, we bieden een leuke gevarieerde baan als Product Manager voor 3 dagen per week bij een kleinschalige en persoonlijke reisorganisatie. Het salaris is conform de CAO in de reisbranche (schaal 6).

Wat is de volgende stap?

Meer informatie kun je opvragen bij Colinda Overbeek. Als je direct wilt solliciteren kan dat natuurlijk ook. We zien je sollicitatie graag tegemoet per e-mail (werken@expeditiekroostenco.nl) of per post (Kloosterstraat 5, 3401 CR IJsselstein). We vinden het belangrijk dat je behalve je CV ook een korte motivatie en een duidelijk overzicht van je reiservaring meestuurt!

verre reizen kinderen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
vakantie voor kinderen
verre vakantie kinderen
reis met kids boeken
tips en info
verzekering kinderen
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen

Bij ons
werken

werken
reizen met kinderen
klimaat en beste reistijd
tips en info
reisverslag kinderen reisverslag ouders