Direct naar onze bestemmingen
familie reizen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen

Volg onze laatste tips via Facebook en Twitter

FacebookTwitter


 

baby peuter kleuter kind tiener

Eenvoudig een verre reis met kinderen boeken

Bij Expeditie Kroost & Co heb je meerdere manieren om je eigen droomreis te vinden. In de brochure en op de website staat uitgebreide informatie over de verschillende bestemmingen en de reizen die je hier kunt maken. Ook kun je reisverslagen lezen van andere gezinnen die je al voor zijn gegaan. Uiteraard heb je ook altijd de mogelijkheid om met de reismama’s van Expeditie Kroost & Co je plannen en vragen te bespreken, bijvoorbeeld als je twijfelt tussen meer bestemmingen, niet zeker weet of een reis geschikt voor jouw gezin is of als je algemene vragen hebt over reizen met kinderen.

Je kunt hiervoor langskomen op ons kantoor in het oude centrum van IJsselstein (op afspraak), maar ook bellen of mailen. Als je eenmaal hebt besloten welke reis je zou willen maken kun je de reis op de volgende manier bij ons boeken.
 

Hoe kun je bij ons boeken...

  • Als je de reis hebt gevonden die je wilt maken kun je een offerte aanvragen voor de exacte reissom voor jullie gezin en gebaseerd op jullie persoonlijke reiswensen. Op dat moment nemen we meestal ook een vrijblijvende optie op de vluchten zodat we de exacte reisdata en prijs voor de reis kunnen bepalen. De offerte ontvang je per e-mail.
  • Als de offerte akkoord is  kun je de getekende offerte per post, fax of e-mail aan ons terugsturen.
  • Na ontvangst van de getekende offerte vraagt Expeditie Kroost & Co alle voorgestelde accommodaties en andere onderdelen van de reis aan en boekt deze voor jullie. Indien één of meer hotels/segmenten niet beschikbaar zijn, stellen we jullie een alternatief voor. Je hebt altijd het recht hier niet mee akkoord te gaan en de reis niet te boeken.
  • Zodra alle onderdelen van de reis zijn bevestigd, ontvang je een boekingsbevestiging c.q. factuur per post of e-mail.
  • De factuur voor de aanbetaling dient direct te worden voldaan, de resterende reissom moet uiterlijk 6 weken voor vertrek betaald zijn. Bij afwijkende voorwaarden, zoals bij lijndiensttickets, staat dit in de offerte vermeld.
  • Circa twee weken voor vertrek ontvang je alle reisbescheiden per post thuis.
     
verre reizen kinderen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE

Reis bij
ons boeken

vakantie voor kinderen
verre vakantie kinderen
reis met kids boeken
tips en info
verzekering kinderen
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
werken
reizen met kinderen
klimaat en beste reistijd
tips en info
reisverslag kinderen reisverslag ouders