kindvriendelijke bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen

Volg onze laatste tips via Facebook en Twitter

FacebookTwitter


 

baby peuter kleuter kind tiener

Als je weer thuis bent...

Verwacht niet dat hele jonge kinderen een maand na terugkomst zich nog veel zullen herinneren van jullie vakantie. Mogelijk blijven alleen een paar (in jouw ogen) kleine voorvalletjes actief in het geheugen van je kind.

Een manier om de herinneringen aan de vakantie levend te houden is om je foto’s dubbel te laten afdrukken: één keer voor het vakantiealbum en één keer voor je kinderen. Hiermee kunnen je kinderen zelf een plakboek maken als herinnering. Als je kinderen hiervoor te klein zijn kan jij dat natuurlijk altijd voor hun doen. Plak er ook folders, toegangskaartjes, ansichtkaarten, etc. bij.

Ook op de terugreis krijg je te maken met een jetlag. Laat je kinderen opnieuw bijkomen en wennen aan het ritme thuis. Probeer in ieder geval enkele dagen thuis te zijn voor de school weer begint.

Zorg dat je kinderen zo snel mogelijk weer in het gewone ritme zitten. Op vakantie ben je waarschijnlijk soepeler geweest dan thuis, maar nu gelden weer de ‘normale’ regels. Op tijd naar bed dus, ‘s morgens gewoon brood of pap en ‘s avonds weer groente eten bijvoorbeeld... het kan niet altijd vakantie zijn.
 

< meer tips >

verre reizen kinderen
familie reizen
reizen met kinderen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
bagage familiereis
vliegen met kinderen
familie op bestemming
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
foto reizen kinderen
thuis na gezinsreis

Als je weer thuis bent

vakantie
informatie reizen kinderen
meer tips
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders