Site menu:

route palmwag kijk een olifant...

Palmwag en de woestijnolifant

De route van Xaragu naar de oase Palmwag is kort en mooi. We komen vroeg aan en vinden een leuk kampeerplekje, met uitzicht op een stukje Palmwag oase.
onderweg naar Palmwag en uitzicht De kinderen nemen een duik in het zwembad terwijl wij wat lezen. Na navraag bij de receptie blijken er vandaag geen gamedrives meer te zijn. Daar gaat onze kans om woestijnolifanten te zien, denken we.
Echter, net als Marian er even niet is, komt iemand vertellen dat er een olifant in de buurt is. Ik ga snel met de kinderen kijken. Vanaf een terras zien we een eenzame mannetjes olifant die een stukje verderop rustig staat te eten tussen de palmbomen en het hoge gras.
olifant Stefan haalt gauw Marian op zodat we allemaal van het bijzondere uitzicht kunnen genieten. Iets later sta ik op zo'n 20 meter afstand van het enorme beest foto's te maken terwijl hij grote stofwolken over zich blaast. Super! stof
'S avonds eten we met z'n viertjes in het restaurant. De olifant kan makkelijk zo de camping op wandelen maar laat zich verder niet meer zien of horen....