direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

 

Ons reisaanbod op Bali

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere gezinnen
van Bali vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>

Fietsen, dansen en dolfijnen

Als je met kleine kinderen reist is het leuk om veel te zien van je vakantiebestemming, maar is het tegelijkertijd prettig om niet te intensief te reizen of lange excursies te maken. We hebben daarvoor de perfecte oplossing bedacht: een bijzondere basisreis, eventueel aangevuld met één of meer bouwstenen. Als je hierbij het excursiepakket boekt maak je in een rustig tempo kennis met de variatie die het eiland te bieden.

De kinderen hebben daardoor volop gelegenheid om ook lekker niets te doen (behalve zwemmen en lekker spelen), zodat ze uitgerust blijven en jullie met elkaar kunnen genieten van je vakantie. En als je weer thuis komt zul je versteld staan van wat je toch nog hebt gezien en ervaren!

Prijsindicatie:
Volwassenen €95, kinderen t/m 11 jaar €45.
Baby’s t/m 1 jaar €10.

 

In deze prijs zijn de volgende excursies inbegrepen:

Bukit Peninsula (middag/avond, halve dag)

In de middag wordt je opgehaald bij je accommodatie en word je naar de Uluwatu tempel doorgebracht. Hier heb je in de middag tijd om rond te wandelen en te genieten van het uitzicht. Rond zonsondergang is er een voorstelling van de Kecak dans. Als je kinderen de hele voorstelling te lang vinden, is het geen probleem om eerder te vertrekken.

Je reist door naar het strand van Jimbaran, waar je op het strand van een heerlijk diner met verse vis (met o.a. kreeft, vis, krab, rijst en een desert) geniet. Na (of tijdens) het eten spelen de kinderen nog even in het zand of dansen ze bij de muziek die live bij de tafels wordt gespeeld. Aan het begin van de avond word je weer teruggebracht naar je accommodatie in Sanur.

De excursie in inclusief privé transfers, entree en dansvoorstelling bij Uluwatu tempel, diner op het strand inclusief één glas frisdrank.
 

Downhill Cycle Tour (hele dag)

Wat niemand eigenlijk mag missen op Bali is de “downhill cycle tour” (vanuit Ubud). Na een ontbijt met uitzicht op Mount Batur fiets je bergafwaarts terug naar Ubud. Je passeert kleine dorpjes, fietst tussen de rijstvelden, langs tempels en kunt een kijkje nemen in een traditionele “compound”. Je fietst in je eigen tempo onder begeleiding van ervaren gidsen die je graag meer vertellen over hun cultuur. Gezinnen met kinderen krijgen indien mogelijk een ‘eigen’ gids mee.

Je kunt de fietstocht maken met kinderen van alle leeftijden. Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar mogen zelf fietsen (er zijn kleine kinderfietsen beschikbaar). Jongere kinderen kunnen gebruik maken van een veilig kinderzitje achterop de fiets van een van de ouders. Ook gaat er een ‘bezemwagen’ mee, waardoor kinderen, als ze niet meer willen fietsen, ook in de auto mee kunnen rijden. Autostoeltjes zijn niet standaard in de auto aanwezig.

Als je voor een baby gebruik wilt maken van een maxicosi of ander autostoeltje dien je deze zelf mee te nemen. De excursie in inclusief transfers, gebruik fietsen inclusief kinderfietsen en kinderzitjes (deze voldoen aan de Australische veiligheidsnormen), begeleiding van gids, eenvoudig ontbijt, uitgebreid lunchbuffet met lokale specialiteiten, water tijdens fietstocht en frisdrank bij de lunch.
 

Dolfijnentocht Lovina (ca. 2 uur)

Voor zonsopgang vertrek je in een traditionele vissersboot op zoek naar dolfijnen. In de baai bij Lovina zijn deze bijzondere dieren bijna iedere dag aanwezig, waarschijnlijk vanwege de vele vis in dit deel van de zee. Het tripje hoort eigenlijk gewoon bij een verblijf in Lovina, maar bedenk wel dat je niet de enige boot op het water bent…. Er zijn zwemvesten in kleine maten aanwezig, maar deze passen niet bij kinderen jonger dan 4 jaar. Neem daarom zelf bandjes of een zwemvestje mee voor jongere kinderen.


balidansentempelsfamilie

bali fietsen kinderen

bali aap tempel gezin reis

familie reizen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
verre reizen kinderen
bali vakantie kinderen
type gezinsreis
reizen met kinderen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders