direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

Kamers

Het hotel heeft kamers in traditionele stijl verspreid door grote tropische tuin. De kamers zijn ruim en comfortabel en o.a. voorzien van een badkamer, minibar, terras en airconditioning.

Deluxe kamer: geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 2 kinderen. Er zijn kamers met tussendeur beschikbaar. Omdat deze kamers niet zo duur zijn, boeken we voor een gezin van 4 personen eigenlijk altijd 2 kamers, zodat je lekker veel ruimte hebt.

Putri, rama en sita villa: ruime nieuwe villa met slaapkamer en zitgedeelte (niet apart) en voorzien van een buitenbadkamer. De villas zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Familievilla: villa met twee slaapkamers, twee badkamers, woonkamer, keukentje en kleine privé tuin. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen.
 

Faciliteiten

De kinderen van de eigenaren van dit hotel, een Australisch/Balinees koppel, zijn hier opgegroeid en dat kun je terug zien in de faciliteiten. Het hotel is een klein paradijs voor kinderen, compleet met boomhut, speeltuintje, twee zwembaden, tafeltennis, badminton/volleybal, spelletjes en loopfietsjes/speelgoed. In de grote tropische tuin kan heerlijk worden gespeeld. Hier groeien tropische bomen zoals guave, kokosnoot en natuurlijk de rambutan. Er is een bar en restaurant aanwezig, evenals een oppas, babybedjes en kinderstoelen.
 

Beoordeling

Wat anderen van dit hotel vonden:


Kindvriendelijk

Onze mening

Extra info

RAMBUTAN

LOVINA ***

Het hotel ligt centraal in Lovina met winkeltjes en restaurantjes op loopafstand. Het strand ligt op enkele minuten lopen. Lovina heeft zwarte lavastranden en een groen binnenland, waar je o.a. watervallen kunt bezoeken. De oude hoofdstad van Bali, Singaraja, ligt op ca. 10-15 minuten rijden van Lovina.

 

Ons reisaanbod op Bali

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere gezinnen
van Bali vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>

familie reizen
verre reizen kinderen
bali vakantie kinderen
reizen met kinderen
type gezinsreis
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders