direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

Kamers/appartementen

Er zijn 10 kamers met volledig ingerichte keuken, in een gebouw met twee verdiepingen. Houd er rekening mee dat er kleine trappetjes zijn (ook op de begane grond) voor de toegang tot het kleine balkon bij de kamer. Er zijn studio’s met tussendeur beschikbaar op zowel de begane grond als de eerste verdieping.

Studio: ruime studio met tweepersoonsbed, eenvoudige badkamer en keuken. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind/baby. De studio’s op de begane grond beschikken over aiconditioning, op de eerste verdieping heb je alleen een fan. We adviseren gezinnen met kleine kinderen altijd te kiezen voor een studio op de begane grond.

Suite: iets ruimer dan de standaard studio. Op de eerste verdieping gelegen. Geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 12 jaar.
 

Faciliteiten

Het hotel ligt op een heuvel en de kamers op de eerste verdieping hebben uitzicht op de Atlantische Oceaan. Er is een tuin met een papagaai (in een kooi), een zwembad met een ondieper deel (geen kinderbad!), barbecue en terras met tafels/stoelen.

Bij aankomst ontvang je een basispakket levensmiddelen in je koelkast (o.a. drankjes, koffie, brood en eieren) en als je niet wilt koken kun je voordelig maaltijden laten bezorgen. Kinderbedjes en oppas service beschikbaar. Er is geen restaurant of bar.
 

Beoordeling

Wat anderen van dit hotel vonden:


Kindvriendelijk

Onze mening

Extra info

SHERWOOD PARK

TOBAGO **(*)

Het hotel ligt zeer centraal t.o.v. Crown Point, verschillende mooie stranden en de hoofdstad Scarborough. Binnen 5 tot 10 autominuten bereik je diverse stranden. In 10 minuten loop je naar de supermarkt. In verband met de ligging van de villa’s bieden we deze accommodatie altijd aan in combinatie met autohuur.

 

Ons reisaanbod
in de Caribbean

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere ouders van
de Caribbean vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>

familie reizen
verre reizen kinderen
caribbean vakantie kinderen
type gezinsreis
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
reizen met kinderen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders