direct naar onze bestemmingen
verre reis met kind
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

Aanbiedingen Samen op Vakantie

In het meest recente nummer van Samen op Vakantie kun je lezen over de vakantie ervaringen van Isa, Luuk en Emma tijdens hun rondreis door Vietnam. Speciaal voor gezinnen met baby’s en jonge kinderen heeft Expeditie Kroost & Co een reis naar Vietnam samengesteld waarbij je zelf ook kunt kennismaken met dit bijzonder veelzijdige land.


comfortabel gezin


Kenmerken

Kindvriendelijk

Bijzonder

Individuele rondreis Vietnam

Punthoedjes en varen in een schilderij

Wil je met je kleine kinderen naar Vietnam? Expeditie Kroost & Co heeft een speciale 18-daagse reis ontwikkeld waarbij je met je baby, peuter en kleuter op een rustige manier kunt genieten van deze geweldige bestemming. De reis is heel gevarieerd: het ene moment bevind je je in de drukte van de stad, een paar uur later wandel je door kleine dorpjes tussen de rijstvelden om daarna op een luxe jonk in alle rust door Halong Bay te varen. Cultuur, natuur, uitstapjes en ontspanning gaan hier uitstekend samen en ook kleine kinderen zullen genieten van alles dat Vietnam te bieden heeft. Natuurlijk is er tijdens de reis ook voldoende tijd om lekker te spelen, zwemmen en te genieten van zon, zee en strand.

Tijdens deze reis maak je gebruik van een auto met chauffeur en deels ook een gids. Langere afstanden leggen we af per vliegtuig, zodat je niet te veel tijd in de auto hoeft door te brengen. Alles wat het je gemakkelijk maakt om te reizen wordt vooraf voor je geregeld, terwijl je je maximale vrijheid behoud om de reis zo te plannen als je zelf wilt.

Prijzen van deze rondreis en een gedetailleerde routebeschrijving vind bij de uitgebreide reisinformatie >>
 

Accommodaties

De accommodaties tijdens deze reis zijn gevarieerd. De ene keer is deze luxer dan de andere keer. Je overnacht in kleinschalige accommodaties waar je de sfeer van het land kunt ervaren. We hebben gekozen voor de duurdere kamertypes/familiekamers, waardoor je wat meer ruimte tot je beschikking hebt. De service is over het algemeen voor alle typen accommodatie in Vietnam goed. Er is bijna altijd een zwembad aanwezig, maar er is niet altijd een (apart) kinderbad. In het hotel in het centrum van Hanoi verblijf je midden in het oude deel van de stad in een sfeervol stadshotel zonder zwembad.

Voor grotere gezinnen hebben we mogelijkheden voor speciale familiekamers. Soms is het noodzakelijk om twee aparte kamers te reserveren. We proberen in dat geval kamers met tussendeur te reserveren, maar soms is dit helaas niet mogelijk. Uiteraard vragen we dan wel kamers naast elkaar aan. Een baby kan meestal, maar niet altijd, extra op de kamer verblijven als er ook een kind mee reist. Dit beperkt je vaak wel in de ruimte op je kamer.
 

De reis in het kort

Dag

Plaats

1

Vertrek Amsterdam

2-5

Hanoi

Elegance Hotel

5-7

Mai Chau

Mai Chau Lodge

7-8

Hanoi

Elegance Hotel

8-10

Halong Bay

Cruise op luxe jonk

10-11

Hanoi

Elegance Hotel

11-14

Hoi-An

Vinh Hung Riverside Hotel

14-16

Hoi-An strand

Victoria Hoi-An Beach Resort

16-17

Hanoi

Elegance Hotel

17

Vertrek Vietnam

18

Aankomst Amsterdam


Vluchten naar Vietnam

Voor deze reis maken we gebruik van twee luchtvaart-maatschappijen: Malaysia Airlines (via Kuala Lumpur) en Cathay Pacific (via Hongkong). Beide maatschappijen bieden een goede kwaliteit en service en scoren goed op kindvriendelijkheid. Daarnaast is het mogelijk om vanaf Frankfurt of Parijs rechtstreeks naar Vietnam te vliegen met Vietnam Airlines. Ook deze vluchten kunnen we in de reis opnemen. 

Bekijk ook de uitgebreide reisinformatie >>

verre reizen kinderen
familie reizen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
inspiratie ideeŽn tips suggesties reizen met kinderen
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
reizen met kinderen reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids inspiratie reizen kids reisverslagen reisverslagen reisorganisatie reisorganisatie reisverslag kinderen reisverslag ouders